2007-06-15  De familiedag

Familieleden (partner en kinderen vanaf 16 jaar) van de leden schutters hebben na een uitvoerige instructie kunnen schieten met .22 sportpistool.

Kinderen jonger dan 16 jaar konden onder begeleiding van een of twee ouders naar de Sim KKW een aantal schietoefeningen doen met de Diemaco C7.

Na een uur na aanvang werd er gewisseld waarbij de keuze was of schieten of een Golfclinic volgen, die door de LKol. Frijling in de Sporthal was uitgezet.

Om 16.00 uur volgde een gezellig samenzijn waarbij onverwacht nog enige "prijzen"werden uitgereikt.

2007-02-15  Commando overdracht op de Vliegbasis Leeuwarden

Het bestuur was geheel vertegenwoordigd bij de commando overdracht en nam afscheid van de commandant Vliegbasis Leeuwarden de Kol. B.A.F. Ruijs en verwelkomde de Kol.-Vlieger A.den Drijver als nieuwe commandant.

Voor de foto's klikt u hier.

Het bestuur in de wacht
Bijna aan de beurt.
LKol. Frijling neemt afscheid van Kol. B.A.F. Ruijs
De secr. verwelkomt mevr. den Drijver